Var quiz

Hvor mye vet du om jazzdansikonet Bob Fosse?

Av Rain Francis.

1. Hvilke av følgende tegn vil du IKKE finne i Chicago ?





a) Mary Sunshine
b) Roxy Hart
c) Lilli Vanessi
d) Billy Flynn


eh bifamiliens nettoformue

2. I filmen fra 1972 Kabaret , Sally Bowles er utøver i hvilken klubb?

a) Kattunge Klub
b) Kit Kat Club
c) The Top Kat Club
d) Top Hats ‘n’ Kats



3. 1953-filmen Kiss Me Kate ble inspirert av hvilket Shakespeare-stykke?

til) Romeo og Julie
b) The Taming of the Shrew
c) Mye ståhei for ingenting
d) Otello

4. Videoen til Beyonce’s Single damer ble inspirert av hvilket Bob Fosse-nummer?



til) All den jazzen
b) Jeg har deg
c) Meksikansk frokost
d) Bye Bye Blackbird


stanko koker

5. Rich Man’s Frug er et nummer som Fosse film og sceneshow fra?

til) Søt veldedighet
b) Pippin
c) Pyjamaspillet
d) Damn Yankees

6. I det semi-selvbiografiske All den jazzen , hvem spiller den eldste 'Joe Gideon', karakteren basert på Bob Fosse?

a) William Shatner
b) Michael York
c) David Hasselhoff
d) Roy Scheider

7. Som koreograf og regissør vant Fosse ni Tony Awards og en Oscar. Hvilken film var Oscar for?

til) Kabaret
b) Den lille prinsen
c) Lenny
d) Kiss Me Kate

8. I 1969-filmen Søt veldedighet , hvem spilte Charity Hope Valentine?

a) Gwen Verdon
b) Shirley MacLaine
c) Liza Minnelli
d) Ann Reinking

9. Hvilket av følgende er IKKE et tall i Pyjamaspillet ?


drap nova nettoformue

til) Dampvarme
b) Hernando’s Hideaway
c) Shoeless Joe fra Hannibal, Mo
d) Småprat

10. Hvilken moniker blir gitt til Amos Hart i Chicago ?

a) Fred Casely
b) Mister Cellophane
c) Pal Joey
d) Mr. Applegate

Svar:
1 - c 2 - b 3 - b 4 - c 5 - a 6 - d 7 - a 8 - b 9 - c 10 - b

Toppbilde: The Female Ensemble i Australias Chicago. Foto av Jeff Busby, 2009.

Publisert av Dance Informa digital dansemagasinet - dansenyheter , dansepublikasjoner & dansearrangementer for den profesjonelle danseren, danselærer og dansestudenter.

anbefalt for deg

Populære Innlegg